Тук има 447 987 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, област Добрич, с. Рогачево •  176 000 EUR • ID 30800658 — holmes.bg - [2]
7 Увеличи

Продава Къща област Добрич, с. РогачевоID: 30800658

Виж на картата
176 000 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 360 m2
  • Етаж
  • Особености
  • С гараж / Обзаведен / Тухла, 30800658
Допълнителна информация:
434064 Селото се намира на 23 км. от гр. Варна и 10 км. от гр. Балчик.
Разкошният плаж на курорта Албена с неговите атракции, аквапарк, заведения за хранене, барове, дискотеки, казина е на около 5 км от селото. В близост са разположени три професионални голф игрища и едно голф училище Трейшън Клифс, Лайт Хаус Голф и красивия голф комплекс Блексий Рама. Достъпът до селото е отличен, като то се намира на не повече от километър от главен път. Къщата е в много добро състояние. Разпределена на два етажа със следното разпределение на първи етаж - кухня с трапезария с излаз на прекрасна веранда, хол с излаз на тераса, баня с тоалетна, килер, спалня, коридор с топла връзка към гаража и вътрешно стълбище към втория етаж, който се състои от четири спални, две бани с тоалетни и отделна самостоятелна тоалетна. Всички стаи са с излаз на тераса, от която се разкрива хубава панорамна гледка към морето и околията. Къщата разполага и със тавански етаж с площ около 100 кв. м, /с прекарани изводи за вода и мръсен канал/ който може да се обособи на няколко допълнителни спални, механа и др. Покривът както и цялата къща са здрави без следи от пукнатини и влага. В двора е разположен гараж с топла връзка към първия етаж на къщата, както и склад с изградена модерна хидрофорна система. Отделно в двора могат да се паркират още около 7, 8 автомобила. Площта му е 1150 кв. м. добре поддържан и озеленен. Къщата е подходяща както за постоянно живеене така и за инвестиция с цел отдаване под наем като къща за гости, заради прекрасното си местоположение и близостта на селото до няколко летни курорта. За повече информация и оглед моля обадете се на посочения телефон за връзка.
Има надземен гараж; Продава се с обзавеждане, което подлежи на уточнение; ЕТАП НА СТРОИТЕЛСТВО: разрешение за ползване (Акт 16); ОТОПЛЕНИЕ: климатик/камина; С довършителни дейности; Районът е без централна канализация; ЗАСТРОЕНА ПЛОЩ 270 кв. м; ГОДИНА НА СТРОИТЕЛСТВО: 2000 г. ; СПАЛНИ: 5; БАНИ: 4; ДОГРАМА: PVC
_________________________________________________________________________________________________
Към потенциалните продавачи! Ако продавате подобен имот или обмисляте дали да го направите в близко бъдеще, моля свържете се . ..
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 13:10 на 19 март, 2024 год. Обявата е посетена 37 пъти
Брокер:
Диана Пеева

Личен телефон: 0883940093

Още оферти от Диана Пеева:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция МИРЕЛА - гр. ВАРНА
МИРЕЛА - гр. ВАРНА
град Варна, бул. Мария Луиза 16

Офис телефони: 052600675
Телефон: 0883943140

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: